Health Valley Event 2025

13 Mar 2025 | Nijmegen, Netherlands

Health Valley Event 2025

13 March 2025

Nijmegen, Netherlands

De Vasim

Welkom bij het Health Valley Event 2025!

#HVE2025

Transition in Healthcare

Het Health Valley Event op donderdag 13 maart 2025 in De Vasim Nijmegen is hét meest vooruitstrevende zorginnovatie event van Nederland en tevens dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties, business en wetenschap in de Life Sciences & Health sector.

Kennisinstellingen, zorginstellingen, ondernemers en overheden; iedereen heeft met de transitie in de zorg te maken en we dragen allen ons steentje bij. Op het Health Valley Event gaan we samen in gesprek over toekomstbestendige zorg en de technologische innovaties die hieraan bijdragen.

We praten je bij over de laatste trends en ontwikkelingen, inspireren je met mooie voorbeelden en bieden je unieke netwerkkansen om met elkaar invulling te geven aan de transitie richting toekomstbestendige zorg!

Aftermovie #HVE2024

Het Health Valley Event op 21 maart 2024 in Pathé Nijmegen markeerde de 15e jubileumeditie als hét meest vooruitstrevende zorginnovatie event van Nederland en tevens dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties, business en wetenschap in de Life Sciences & Health sector.

#HVE2025

Health Valley Netherlands

Health Valley Netherlands