Health Valley Event 2025

13 Mar 2025 | Nijmegen, Netherlands

Health Valley Event 2025

13 March 2025

Nijmegen, Netherlands

De Vasim

Inschrijf je in voor de Nationale Zorginnovatieprijs en maak kans op €10.000!

De Nationale Zorginnovatieprijs helpt start-ups in de opschalingsfase om hun onderneming tot een succes te maken.
Wil jij met jouw zorginnovatie meedoen aan deze jubileum-editie? Inschrijven voor de Nationale Zorginnovatieprijs kan tot uiterlijk 31 oktober 2024, 12:00 uur.  Kijk voor meer informatie op zorginnovatie.nl/nationale-zorginnovatieprijs.

Nationale Zorginnovatieprijs jubileum editie

De Nationale Zorginnovatieprijs viert in 2025 haar 10e editie. Sinds de start van de prijs in 2016 hebben vele zorgondernemingen na deelname aan het traject makkelijker de weg naar de markt gevonden om hun innovatie te implementeren en op te schalen. En nu is het jouw kans! Heb jij een zorginnovatie die al succesvol is geïmplementeerd? Wil jij jouw markt verder uitbreiden of je innovatie zichtbaar maken? Doe dan mee aan de tiende editie van de Nationale Zorginnovatieprijs!  

**Maak kans op €10.000!
**Zorginnovatie.nl is hét nationale netwerk voor innovaties in de gezondheid en zorg. Onze missie is het ondersteunen van ondernemers bij het (door)ontwikkelen van veelbelovende innovaties. Bedrijven die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak wat hulp gebruiken om hun onderneming echt tot een succes te maken. Daarom reikt Zorginnovatie.nl in 2025 voor de tiende keer de Nationale Zorginnovatieprijs uit; dé prijs voor de meest innovatieve zorgonderneming in de opschalingsfase. Deelnemers maken kans op de vakjuryprijs van maar liefst €10.000 of de publieksprijs ter waarde van €5.000.  

”Na het winnen van de Nationale Zorginnovatieprijs kom je eindelijk met de juiste mensen aan tafel. Het levert toegang tot een markt die je nog niet begrijpt en daardoor in een korte tijd heel goed leert kennen.” – Reinoud Wouters, HelpSoq (winnaar Nationale Zorginnovatieprijs 2022) 

Jouw innovatie in de schijnwerpers
De Nationale Zorginnovatieprijs bestaat uit meer dan alleen de geldbedragen voor de vakjury- en publiekswinnaar. Het gehele traject staat volledig in het teken van veelbelovende innovaties in de schijnwerpers zetten. Zo vinden er van 18 november tot en met 24 januari eerst regionale voorrondes plaats, georganiseerd door de regiopartners van Zorginnovatie.nl. Tijdens deze voorrondes krijgen de deelnemers ieder in hun eigen regio al direct een podium om hun innovatie te pitchen tijdens een pitchwedstrijd. Elke regio levert hieruit een regiowinnaar die vervolgens het traject doorgaat als finalist van de Nationale Zorginnovatieprijs.

Als finalist doe je gedurende het vervolgtraject waardevolle kennis op en breid je je netwerk uit om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Zo is er op 7 februari een gratis pitch training, waarbij je de benodigde tips en tricks krijgt om het verhaal van je innovatie nog sterker te maken. Daarnaast vindt op 5 maart een speciale Finalistendag plaats, waar je een professionele pitchclip gaat opnemen. Tegelijkertijd maak je hier kennis met verschillende partners van Zorginnovatie.nl die jou kunnen helpen op specifieke thema’s.  

"Deelname aan de Nationale Zorginnovatieprijs zorgde niet alleen voor veel erkenning, maar was ook een prachtige kans om toekomstige klanten en partners te ontmoeten. Door ons succes in de regionale voorronde hebben meer mensen ons kunnen vinden." – Bart Geerts, Healthplus.ai (regiowinnaar Noord-Holland, 2023) 

Op 13 maart staat de finale op het programma tijdens het Health Valley Event, het meest vooruitstrevende zorginnovatie event van Nederland. Hier krijgen de finalisten de gelegenheid om hun innovatie te pitchen voor het publiek én een deskundige vakjury. Ook heeft elke finalist een eigen stand op de beursvloer van het event om hun innovatie onder de aandacht te brengen bij de bezoekers.   

Als klap op de vuurpijl vindt van 8 t/m 10 april Zorg & ict plaats, het grootste health tech event van Nederland. Met meer dan 10.000 bezoekers is dit een geweldige kans om de innovaties van de finalisten zichtbaar te maken aan alle stakeholders uit de sector. Hier staan de finalisten met een stand op de beursvloer én sluiten we het traject op 9 april af met de feestelijke bekendmaking van de winnaars op het Mainstage.

Meld je aan voor de jubileum editie van de Nationale Zorginnovatieprijs!

De inschrijvingen voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2025 zijn geopend! Heb jij een zorginnovatie die al succesvol is geïmplementeerd? Wil jij jouw markt verder uitbreiden of je innovatie zichtbaar maken? Doe dan mee aan deze tiende editie van de Nationale Zorginnovatieprijs!

Tijdslijn Nationale Zorginnovatieprijs 2025

11 september: opening inschrijving Nationale Zorginnovatieprijs 2025
31 oktober: sluiting inschrijving Nationale Zorginnovatieprijs 2025
18 november 2024 t/m 24 januari 2025: regionale voorrondes
7 februari: Pitch training
5 maart: Finalisten dag
13 maart: Finale tijdens Health Valley Event 2025
13 maart t/m 8 april: stemming publieksprijs
9 april: prijsuitreiking tijdens Zorg & ict beurs