Health Valley Event 2025

13 mrt 2025 | Nijmegen, Nederland

Health Valley Event 2025

Claim je ticket!

Tickets zijn inclusief: entree, drinks, lunch, borrel, parkeren, matchmaking, deelname aan alle sessies én de beursvloer.

Tarieven

  • Early Bird Ticket HVE2025: € 325,-

  • Regular Ticket HVE2025: € 375,-

  • Last Minute Ticket HVE2025: € 399,-

De prijs is per persoon, exclusief btw.

**Partner van Health Valley? Verzilver je ticket(s)!
**Gewaardeerde partners van Health Valley hebben recht op één of meerdere gratis tickets. De bij ons bekende primaire contactpersoon per organisatie ontvangt in week 40 van 2024 een exclusieve mail voor het reserveren van de tickets. Een niet te missen kans om als eerste jouw plek te claimen!

Automatisch toegang tot de b2match app

Deze app is een essentieel hulpmiddel om jouw deelname te verrijken!

Bij je registratie voor het Health Valley Event krijg je niet alleen toegang tot de fysieke locatie bij De Vasim Nijmegen, maar ook tot de b2match app. Deze app is een essentieel hulpmiddel om jouw deelname te verrijken. Je vindt er de QR code van je ticket, een overzicht van deelnemers en organisaties, het complete programma en een plattegrond. Met behulp van de b2match heb je de mogelijkheid om te netwerken en 1-op-1 afspraken te plannen met andere deelnemers. Zo haal je het meeste uit je bezoek aan het Health Valley Event, door doelgerichte verbindingen en waardevolle gesprekken. We moedigen je aan om actief gebruik te maken van de b2match app voor een productieve eventervaring.